Heeft u een wifi probleem of gedoe met uw netwerk, dan kunt u ons op meerdere manieren bereiken en maken we een afspraak. Wilt u meer informatie over het gaan werken met een ander systeem wat gebruiksvriendelijker, stabieler en goedkoper is, dan plannen we een advies gesprek, want overstappen op een ander systeem doe je niet zomaar.

Daar heb je een plan voor nodig en kennis. Die kennis hebben we bij ROAD 65 genoeg en het plan maken we samen. Onder het mom van minder is meer, gaan we eerst in kaart brengen wat  u precies nodig heeft om de dagelijkse dingen te kunnen doen. Ook kijken we welke apparatuur daar het beste bij past.

Daarna zorgen wij er voor dat alles geleverd wordt en gereed gemaakt wordt zodat u meteen aan de slag kunt. De kennis die u nodig heeft om met dit systeem goed te kunnen werken krijgt u door een op maat gemaakte cursus van ROAD 65. 

Als u een tijdje aan het werk bent, komt een medewerker van ROAD 65 nog een keer langs om alles met u te bespreken. Wat gaat er goed, wat is nog lastig, we nemen het door en maken als het nodig is daar nog een handleiding voor. Allemaal in de prijs inbegrepen! Dat noemen wij ontzorgen!